Cashback op boodschappen met Scoupy

Spread the love
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

Boodschappen moeten worden gedaan. Het zijn onze dagelijkse benodigdheden zoals voeding, drank en andere spullen. De boodschappen kunnen aardig in de kosten oplopen. Met SCOUPY kun je allerlei boodschappen uitproberen tegen een gereduceerde prijs of zelfs helemaal gratis! Maar hoe werkt cashback boodschappen doen met SCOUPY nou eigenlijk?

Cashback met Scoupy

Met de Scoupy App kun je cashback ontvangen op bepaalde producten. Cashback houdt in dat je een gedeelte of soms zelfs de volledig betaalde prijs voor bepaalde producten terug krijgt. Scoupy is een handige app die je kunt downloaden op je mobiele telefoon. De app is zeer toegankelijk en makkelijk te gebruiken. Download de app van de Playstore of Appstore en ga meteen aan de slag om Cashback te ontvangen.

Account aanmaken

Als je eenmaal de app hebt gedownload en op je mobiel hebt geïnstalleerd kun je aan de slag gaan met het aanmaken van je account. Het is belangrijk dat je de gegevens waarom wordt gevraagd goed invult. Je moet namelijk in het vervolg weer kunnen inloggen met jouw gegevens. Deze app houdt namelijk precies bij van hoeveel cashback je hebt genoten, welke producten je hebt gekocht of hebt geweigerd en waar je interesses naar uit gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om je bankrekeningnummer naar correctheid in te vullen. Hier krijg je namelijk al je cashback op uitbetaald. Het duurt niet lang om je account aan te maken dus neem je tijd om al je gegevens goed na te lezen.

Scoupy App in vogelvlucht

Met de Scoupy App ontvang je dus Cashback, maar hoe gaat dat in zijn werk? Elke week ververst de app zich. Er worden dan een aantal objecten getoond die je vanaf dat moment tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis kan kopen. Houd er rekening mee dat je snel naar de winkel gaat om de producten te kopen als je er interesse in hebt, want op=op. Een week later komen er natuurlijk ook weer nieuwe producten. Alhoewel het wel kan voorkomen dat de producten van de week ervoor dan nog steeds beschikbaar zijn, moet je er echt rekening mee houden dat er maar een beperkt aantal exemplaren per product meedoen aan de cashback actie. Wees er dus snel bij!

Bekijk per product waar je interesse in hebt waar je deze kunt kopen. Houd er rekening mee dat je je product ook echt hier koopt, want ook al vind je het product in een andere winkel die niet in het lijstje vermeld staat, je ontvangt geen cashback als je het product ergens anders koopt.

Ga vervolgens naar de winkel om het product te kopen. Je kunt natuurlijk ook lekker gaan Scoupy shoppen en alle producten kopen waar op dit moment cashback op staat. Die keuze is aan jou! Bewaar alle bonnetjes die je ontvangt tijdens het cashback boodschappen doen want die heb je later weer nodig! In de winkel koop je de producten tegen de normale prijs die op dat moment geldt in de betreffende winkel. Thuis scan je je bonnetjes. Zorg ervoor dat de winkelnaam, de producten, de betaalde prijs en de datum goed zichtbaar zijn op je foto. Je maakt de foto’s via de app. Het is dus niet nodig dat je via een extern programma of apparaat een foto hoeft te maken van je bonnetjes. Via dezelfde stuur je ook je bonnetjes in naar Scoupy. Vaak ontvang je binnen 48 uur al een terugkoppeling op de foto’s die je hebt ingestuurd. En na goedkeuring ontvang je het cashback geld binnen maximaal 48 uur op je rekening. Makkelijk verdienen dus!

Scoupy Interesses

Steeds meer merken doen mee aan de cashback acties van Scoupy. Door in de app aan te geven in welke merken en producten je interesses uitgaan, worden de cashback acties beter op je wensen afgesteld. Door het instellen van je interesses, krijg je ook vaak gepersonaliseerde aanbiedingen. Het is dus aan te raden deze interesses wel in te vullen. Doe je dit niet? Dan is er ook niets aan de hand, maar dan krijg je de meest uiteenlopende producten te zien in je app.

Moet je betalen voor de diensten van Scoupy?

Het klinkt misschien te mooi voor woorden, dat je geld terugkrijgt voor je boodschappen en dat je daar verder niet voor hoeft te betalen. Het is toch echt waar. Je hoeft niet te betalen voor de diensten van Scoupy. Het enige waar je voor betaald zijn de producten die je koopt. Voor de producten waarop de cashback acties gelden ontvang je zo spoedig mogelijk een deel van of het volledige aankoopbedrag terug (afhankelijk van de actie). De App is geheel gratis en ook het gebruik van de app is gratis.

Extra acties van Scoupy

Naast dat je kunt profiteren van de cashback op de producten uit de app, zijn er ook bijkomende acties waaraan je kunt meedoen in de Scoupy App. Zo kun je er bijvoorbeeld ook zegeltjes sparen voor de digitale spaarkaart. Met volle spaarkaarten kun je weer korting krijgen op andere producten die zichtbaar zijn op de bijbehorende actiepagina. Daarnaast kun je er tijdens de kerstperiode ook sparen voor spaarkaarten waarmee je goederen kunt doneren aan de Voedselbank. De extra acties van Scoupy zijn steeds weer anders dus hou ook deze acties in de gaten.

Mijn ervaring met de Scoupy app

Iemand had mij de Scoupy App aangeraden. Ik had geen idee het precies werkte en of het wel zou werken dus ik besloot het gewoon een keer te proberen. Ik begon met het kopen van 1 product waarop op dat moment cashback gold. Het bonnetje bewaarde ik en ik maakte de foto en stuurde deze in. Dit ging mij makkelijk af want het is echt een onwijs makkelijk te gebruiken en toegankelijke App. Een dag later ontving ik al ee mail waarin werd aangegeven dat mijn inzending (mijn bonnetje) was goedgekeurd en dat is het Cashback bedrag zo snel mogelijk op mijn bankrekening terug zou ontvangen. En dit was inderdaad zo! Twee dagen later had ik het cashback bedrag al terug op mijn rekening.

De volgende keer kocht ik alle overige producten die nog over waren op de cashback pagina. Ik stuurde het bonnetje in en hop! Het cashback bedrag had ik ruim twee of drie dagen later al op mijn bankrekening terug. De app werkt echt! Tijdens de Kerstperiode 2018 heb ik met mijn volle spaarkaart ook wat producten gedoneerd aan de Voedselbank. Super!

Ik kan alleen maar vol lof spreken over deze geweldige app. Ik ben er helaas wel op de harde manier achter gekomen dat je echt goed moet kijken waar je je product moet kopen. Ik had namelijk dus niet goed gekeken en kocht een product bij de Albert Heijn terwijl de cashback actie alleen gold als je ditzelfde product zou kopen bij de Jumbo. Ik stuurde het bonnetje in en kreeg alleen maar foutmeldingen. Ik had geen idee hoe dit kwam. Er werd aangegeven dat de bon niet goed leesbaar was, nog een keer proberen… De bon was niet geldig… Wat was er aan de hand??? Ik dook dus dieper in de app en het product en zag dus dat je alleen cashback zou ontvangen als je het product bij Jumbo had gekocht. Dat had ik dus niet en dus kon ik naar mijn cashback fluiten.

Door goed op te letten op de actievoorwaarden kan ik ook dit enige negatieve puntje wegnemen en alleen maar vol lof spreken over cashback boodschappen doen met Scoupy!